Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вибори в Українi вiдбулися вiдповiдно до демократичних стандартiв

Вибори-2014 6489 переглядів

Опубліковано - 26.05.2014 16:22 | Всі новини | Версія для друку

Вибори в Українi вiдбулися вiдповiдно до демократичних стандартiв
Вибори в Українi вiдбулися вiдповiдно до демократичних стандартiв
Спостерiгачi вiд мiсiї Органiзацiї з безпеки і співпраці в Європi заявляють, що президентськi вибори в Україні вiдбулися вiдповiдно до мiжнародних норм i стандартiв.

«Цi вибори пiдтвердили демократичний курс українського народу», – повiдомив сьогодні в Києві спецiальний координатор короткострокової мiсiї ОБСЄ зi спостереження за виборами Президента України Жоао Соарес.

Він відзначив високу активнiсть виборцiв.

Координатор місії наголосив, що після виборів необхідний діалог між всіма політичними силами. За словами Соареса, це єдиний можливий варіант вирішення питань у демократичній країні.

Він висловив сподівання, що ці президентські вибори забезпечать стабільність, яка так необхідна для України сьогодні.

Соарес зазначив, що в Україні під час виборів у східних областях було й викрадення членів виборчих комісій, і погрози з боку сепаратистів з тим, щоб зірвати вибори. За його словами, треба відзначити «мужність народу України, мужність влади, мужність окремих громадян і неурядових організацій, котрі дали можливість провести вибори в Україні».

Серед ключових недолiкiв у місії називають проблеми з проведенням кампанiї та голосуванням у Донецькiй i Луганськiй областях, а також технiчнi проблеми, якi призвели до черг на дiльницях.

За попередніми даними, на виборах Президента України перемагає Петро Порошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.