Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луганські прикордонники вийшли з оточення

Захист держави Регіон: Луганська область 6153 перегляди

Опубліковано - 4.06.2014 19:35 | Всі новини | Версія для друку

Луганські прикордонники вийшли з оточення
Луганські прикордонники вийшли з оточення
У Держприкордонслужбі наголошують, що таким чином не лише врятовано життя прикордонників, але й збережено систему управління та керування охороною державного кордону в Луганській області.

Луганський прикордонний загін, який кілька днів атакували бойовики, передислоковано.

Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

«У зв’язку з ситуацією, яка склалася в результаті тривалих атак великих угруповань добре озброєних бойовиків та неможливістю в подальшому виконувати управлінські функції з місць постійної дислокації, управління Луганського загону та відділ прикордонної служби «Станично-Луганське» передислоковано в більш безпечні місця для виконання завдань з організації охорони державного кордону», - йдеться в повідомленні.

Як повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України, «силами Держприкордонслужби України була розроблена та сьогодні вночі проведена спеціальна операція, в результаті якої вдалося без втрат вивести особовий склад Луганського прикордонного загону на безпечні позиції».

У відомстві підкреслили, що «тим самим було не лише врятовано життя прикордонників, які майже 2 доби перебували в оточенні терористів, але й збережено систему управління та керування охороною державного кордону в Луганській області».

Як повідомлялося раніше, з понеділка, 2 червня, бойовики штурмували і намагалися взяти під контроль управління Луганського прикордонного загону.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.