Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки анексії. Мешканцям Криму вже не перепадатиме безкоштовної землі

Добробут Регіон: Автономна республіка Крим 12503 перегляди

Опубліковано - 20.06.2014 14:43 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки анексії. Мешканцям Криму вже не перепадатиме безкоштовної землі
Хроніки анексії. Мешканцям Криму вже не перепадатиме безкоштовної землі
На відміну від українських, закони РФ не передбачають безоплатної передачі у власність земельних паїв.

Про це повідомив нелегітимний «голова» постійної комісії Держради анексованої Республіки Крим із земельних, аграрних питань, питань екології та раціонального природокористування Дмитро Рогачов.

За словами Рогачова, законодавство Росії не передбачає безоплатної передачі земельних ділянок у власність громадянам, як це було в Україні.

«Якщо раніше кожен житель села, міста мав право за Конституцією України на отримання земельної ділянки у безоплатне користування - під садівництво, під індивідуальне будівництво, під селянське господарство, то в РФ безкоштовна передача не передбачена, вона існує тільки для певної пільгової категорії громадян», - розповів Рогачов.

Тому люди, які стоять у черзі на безкоштовне отримання землі, тепер зможуть купувати ділянки на аукціонах.

«Її вартість буде визначена згідно з кадастровою оцінкою ділянки», – повідомив Рогачов, додавши, що ціна буде залежати і від регіону.

При цьому він висловив надію, що прийняття законопроекту, що регулює земельні відносини на території анексованої республіки, розширить перелік пільгових громадян з урахуванням кримських реалій, в тому числі, вирішить питання з виділенням землі депортованим громадянам.

Як повідомлялося, різниця в законодавстві України та РФ спричинила численні проблеми для жителів окупованого Криму. Зокрема, російське законодавство, на відміну від українського, забороняє проведення замісної терапії для наркозалежних пацієнтів. Через відсутність лікування за час анексії Росією півострова померли кілька десятків кримських пацієнтів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.