Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліціонери впіймали терористтів «на гарячому»

Захист держави Регіон: Одеська область 6465 переглядів

Опубліковано - 25.06.2014 11:55 | Всі новини | Версія для друку

Міліціонери впіймали терористтів «на гарячому»
Міліціонери впіймали терористтів «на гарячому»
В Одесі міліція затримала молодиків, у яких вилучила три вибухових пристрої.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомили в прес-службі МВС.

За словами Авакова, затримані молодики планували вчинити теракт ще того дня, коли в Одесі згадували жертв подій, які сталися 2 травня в місцевому Будинку профспілок. Завдяки тому, що міліцією було вжито необхідних заходів безпеки у місцях скупчення людей, зловмисники не наважилися на вчинення злочину.

Пізніше молодики спробували вчинити задумане під час мітингу біля Генерального консульства Російської Федерації в Одесі, однак їх затримали правоохоронці.

Працівники міліції виявили ще два вибухових пристрої. Один з них, що був виявлений останнім, був виготовлений технічно грамотно та мав досить велику потужність.

Аваков зазначив, що дії затриманих були спрямовані на дестабілізацію обстановки в місті. Він також запевнив, що керівництво місцевого главку внутрішніх справ та МВС України налаштовані забезпечити правопорядок в регіоні.

«Міністерство внутрішніх справ робить все для того, щоб показати людям, що вони захищені, а те, що відбулося в Одесі – більше не повториться», – наголосив глава МВС.

Як повідомлялося раніше, 16 червня двох молодих людей затримали неподалік від Генерального консульства Російської Федерації в Одесі, коли вони намагалися пронести до місця проведення мітингу саморобний вибуховий
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.