Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У районі Ізвариного зафіксовано солдатів РФ

Захист держави Регіон: Луганська область 8186 переглядів

Опубліковано - 17.07.2014 18:31 | Всі новини | Версія для друку

У районі Ізвариного зафіксовано солдатів РФ
У районі Ізвариного зафіксовано солдатів РФ
У районі прикордонного селища Ізварине (Луганська область) у складі бойовиків зафіксовано групи військовослужбовців у формі Збройних сил РФ.

Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО.

"Терористи нарощують угруповання сил і засобів на нашій території, в тому числі у їх складі зафіксовано групи військовослужбовців у формі Збройних сил РФ без знаків розпізнавання. Таку групу помічено в районі селища Ізварине. Угруповання має на озброєнні артилерію і установки "Град", - сказано в повідомленні.

Заяву РНБО прокоментував Дмитро Тимчук - координатор групи "Інформаційний опір", яка раніше повідомляла про факти прихованого військового вторгнення в Україну.

"Помічені" - це дуже м’яко сказано. Ми нарахували близько 300 "зелених чоловічків". Але сьогодні під час консультацій з представниками українських спецслужб отримали інформацію, що, за їх підрахунками, кількість російських військових у Донбасі вже може перевищити позначку у 400 осіб. Не заперечуємо, справа не в цифрі, а у факті: вторгнення триває повним ходом. У цих російських засланців немає документів. Їх попередило своє командування, що у разі їх полону та ідентифікації усіх терміново звільнять із лав ЗС РФ заднім числом (з датою звільнення в червні або травні)", - пише Тимчук.

За його інформацією, невдачі сил АТО останніх днів саме через те, що з ними воюють російські професіонали. "Вони роблять всю найскладнішу і криваву роботу", - зазначив експерт.

Як повідомлялося раніше, в четвер Президент України Петро Порошенко офіційно визнав факти обстрілу українських військових з території Російськой Федерації і доручив Міністерству закордонних справ відреагувати на них.

Крім того, за повідомленнями українських силових структур, 14 і 16 липня Росія збила два українські військові літаки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.