Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Праві партії об'єдналися. Як завжди, перед виборами

Політика 6086 переглядів

Опубліковано - 24.03.2007 21:26 | Всі новини | Версія для друку

Праві партії об'єдналися. Як завжди, перед виборами
Праві партії об'єдналися. Як завжди, перед виборами
Сьогодні праві партії підписали Меморандум про створення блоку національно-патріотичних сил.

Сьогодні Українська народна партія, Народний рух України, УРП «Собор», Республіканська Християнська партія та Партія відродження села підписали Меморандум «Про створення блоку національно-демократичних та патріотичних сил», повідомляе прес-служба УНП.

Відповідно до документу, підписаного уповноваженими представниками партій, вони висловили готовність "сформувати блок національно-демократичних та патріотичних партій та об’єднати свої зусилля задля боротьби з «кризовою» парламентсько-урядовою коаліцією".

Українська народна партія, Народний рух України, УРП «Собор», РХП та Партія відродження села мають на меті «сформувати виборчий блок та спільно взяти участь у чергових виборах до Верховної Ради України та місцевих рад».

Партії, що підписали Меморандум, мають намір «проводити спільні політичні акції на загальнодержавному та місцевому рівнях», а також «створити постійно діючу міжпартійну Координаційну Раду з голів політичних партій, що входять до блоку».

Політичні партії, що підписали Меморандум, підтримали прагнення УНП та НРУ до відновлення організаційної єдності та заклик Ради двох партій до національно-демократичних сил щодо консолідації від 20 грудня 2006 р.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.