Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Роботою парламенту не задоволені більше половини виборців

Громадська думка 11487 переглядів

Опубліковано - 3.02.2015 16:11 | Всі новини | Версія для друку

Роботою парламенту не задоволені більше половини виборців
Роботою парламенту не задоволені більше половини виборців
Більшість виборців незадоволені роботою Верховної Ради України.

Про це свідчать презентовані на прес-конференції результати соціологічного опитування, проведеного фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва та Центром Разумкова з 19 по 24 грудня 2014 року.

Згідно з опитуванням, незадоволеними діяльністю Верховної Ради є 61,5% населення, задоволені - 21%. Серед тих, хто голосував на виборах до цієї Верховної Ради, незадоволені її роботою 59%, задоволені - 21%.

Абсолютна більшість виборців (73%) вважають, що зробили правильний вибір на виборах до парламенту. Серед виборців парламентських партій задоволені своїми партіями прихильники «Опозиційного блоку» (88%), партії «Самопоміч» - 82%, «Народного фронту» - 75%, «Батьківщини» - 75%, Радикальної партії - 75%, «Блоку Петра Порошенка» - 68%.

Виборці всіх політичних сил позитивно оцінюють діяльність у новообраній Верховній Раді тієї партії, за яку вони проголосували: 53% - позитивно і лише 10% - негативно.

Крім того, майже половина населення України (47%) не знають, хто був обраний депутатом у їхньому окрузі. Своїх депутатів знають 52% опитаних.

При цьому абсолютна більшість населення (79%) не знають, як саме вони могли б зв’язатися з депутатом, обраним у їхньому округу.

Більшість населення позитивно оцінює те, що в новообрану Верховну Раду зайшла група громадських активістів (позитивних оцінок - 59%, негативних - 23%) та військові, які брали участь у бойових діях на Донбасі (53% позитивних оцінок і 27% негативних).

Всього опитано 2008 респондентів в усіх регіонах України, за винятком Автономної республіки Крим. Теоретична похибка вибірки - 2,3%.

Нагадаємо, згідно з результатами соціологічного дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, кожен четвертий українець очікує змін в країні не раніше ніж через рік
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.