Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Перед і під час Майдану МВС шукатиме у метро терористів

Пістолетне право 8832 перегляди

Опубліковано - 30.03.2007 11:17 | Всі новини | Версія для друку

Перед і під час Майдану МВС шукатиме у метро терористів
Перед і під час Майдану МВС шукатиме у метро терористів
28 березня на міжвідомчій нараді МВС було ухвалено рішення про підвищення антитерористичних заходів, зокрема посилення охорони на станціях метрополітену.

Про це повідомили в прес-службі МВС.

На станціях метро в Києві, Харкові і Дніпропетровську з’являться посилені наряди міліції, які повинні перевіряти не тільки документи, але і речі у тих пасажирів, які викликають щонайменшу підозру. Окрім цього, до постійного чергування під землею долучаться кінологи з собаками, натасканими на вибухівку.

«Після терактів в московському метро запровадили програму безпеки, яка показала свою ефективність. Коштів для її запровадження потрібно на порядок менше, ніж на програму безпеки, що була введена в лондонському метрополітені після вибуху в 2005 році. Додаткове фінансування не передбачене. Посилення нарядів міліції – за рахунок МВС», - повідомили в прес-службі.

Вже розроблено «антитерористичне» доповнення до інструкції машиністів потягів метро. Основне нововведення – у разі інформації про загрозу вибуху у вагоні метро машиніст повинен доставити потяг в тупик для локалізації вибуху. Таким чином, ліквідовується загроза для людей на станціях метро.

Силовики заявляють, що «профілактичні заходи» спричинені посиленням світових тенденцій тероризму.

Від “Аратти”: цікаво, а які б були “світові тенденції” у царині тероризму, якби сьогодні правляча більшовицька коаліція не тремтіла від переляку при одній думці, що народ може знову показати хто у домі хазяїн, зажадавши, відповідно до Конституції, осіб, які ошукали його на виборах не тільки звільнити владне крісло, а відповідати за свої вчинки та політичне шахрайство?

Здається, кожен зможе сам собі дати відповідь обднозначно. Без так званих очильників МВС. Ви запитаєте, чому “так званих”, та очевидно тому, що не один і не два заступники міністра застосовують владу незаконно, попри Укази Президента. Тобто, вони вже є порушниками закону, а відтак не мають навіть морального права вимагати від когось чогось, а тим більше - віддавати накази.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.