Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ затримала депутата від КПУ, який суміщав депутатство з диверсійною діяльністю на користь Росії

Захист держави Регіон: Дніпропетровська область 9601 перегляд

Опубліковано - 7.04.2015 13:04 | Всі новини | Версія для друку

СБУ затримала депутата від КПУ, який суміщав депутатство з диверсійною діяльністю на користь Росії
СБУ затримала депутата від КПУ, який суміщав депутатство з диверсійною діяльністю на користь Росії
На Дніпропетровщині співробітники Служби безпеки України припинили злочинну діяльність депутата однієї з районних рад від фракції комуністів, який організував диверсійну групу та планував вчинення терористичних актів на території області.

Про це повідомляє прес-центр СбУ.

Встановлено, що мешканця смт. Широке Дніпропетровської області навесні минулого року був завербований в Криму представниками російських спецслужб. За їхнім завданням зловмисник встановив контакт з бойовиками терористичних організацій т.зв. «ДНР» та «ЛНР» і передавав їм через соціальні мережі інформацію про переміщення української військової техніки.

Головним завдання депутата від комуністів було формування диверсійної групи для вчинення терактів на транспортних магістралях, біля адміністративних будівель органів державної влади, військових комісаріатів та волонтерських центрів м. Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Під час обшуку у помешканні затриманого вилучено перероблену під бойову травматичну зброю, гранати «Ф-1», балаклави, комп’ютерну техніку із матеріалами, що підтверджують його злочинну діяльність

Слідчими УСБУ у Дніпропетровській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.