Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович брехав дипломатам ЄС, що заробив свої мільйони на грі в покер

Політика 6607 переглядів

Опубліковано - 22.04.2015 14:40 | Всі новини | Версія для друку

Янукович брехав дипломатам ЄС, що заробив свої мільйони на грі в покер
Янукович брехав дипломатам ЄС, що заробив свої мільйони на грі в покер
Екс-президент України Віктор Янукович, намагаючись виправдатися перед європейськими партнерами по переговорам про асоціацію з ЄС, висував суперечливі версії походження свого багатства.

Про це в ефірі Громадське російською розповів польський публіцист Міхал Потоцький, автор книги "Вовки живуть поза законом", яка виходить в Польщі.

За словами публіциста, євродипломати Пет Кокс і Олександр Кваснєвський розповіли польським авторам книги, що Янукович, якив оточив себе розкішшю Межигір’я, хотів пояснити, звідки у нього такі великі гроші.

"Один раз він розповів Кваснєвському, що заробив ці гроші у 70-80 роках, коли працював у Німеччині як якийсь "експериментаційный водій" в компанії BMW. На що Кваснєвський поставив запитання: "Ви, напевно, дуже добре говорите німецькою? ". Після чого тема закрилася, зазначає Потоцький.

Відзначається, що вдруге Янукович йому повідав, нібито на початку 90-х він виграв гроші в покер і став мільйонером.

"Не знаю, чи можна було в Радянському Союзі стільки виграти в покер. Думаю, ні", - висловив сумніви польський журналіст.

Подібних прикладів брехні, в тому числі дрібної, за словами польських дипломатів, у спілкуванні з українським екс-президентом було багато.

"Він брехав навіть тоді, коли зовсім не було сенсу брехати, - передає їх враження Потоцький. - Що можна говорити про серйозні розмови, про політику і якусь стратегічну дружбу з Євросоюзом?".

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.