Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики захопили кабінет глави ЦВК. На черзі водокачка?

Пістолетне право 9001 перегляд

Опубліковано - 4.04.2007 15:09 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики захопили кабінет глави ЦВК. На черзі водокачка?
Більшовики захопили кабінет глави ЦВК. На черзі водокачка?
Сьогодні 20 колишніх народних депутатів з коаліції зайняли кабінет голови Центральної виборчої комісії Ярослава Давидовича і не мають наміру його залишати.

"Я не знаю. Вони прийшли в кабінет і там сидять. Один з депутатів повідомив, що вони не мають наміру залишати кабінет Ярослава Давидовича до ранку", - повідомили у відділі Центвиборчкому по взаємодії зі ЗМІ.

Джерело не змогло уточнити мету приходу депутатів до ЦВК.

За офіційними повідомленнями відділу взаємодії зі ЗМІ секретаріату Центвиборчкому, зміст розмови депутатів з Давидовичем точно не відомий, але дехто з відвідувачів заявив, що мають намір знаходитися в кабінеті керівника чи Комісії до шостої годин вечора, чи навіть до ранку.

Уночі 2 квітня Верховна Рада скасувала свої Постанови від 8 грудня 2004 року про дострокове припинення повноважень членів Центральної виборчої комісії і про призначення сьогоднішнього складу Центральної виборчої комісії.

Печерський районний суд Києва своєю постановою від 3 квітня зупинив дію постанов Верховної Ради України від 2 квітня про припинення повноважень теперішнього Центвиборчкому на чолі з Ярославом Давидовичем та поновленні повноважень ЦВК, очолюваної Сергієм Ківаловим.

Від “Аратти”: як показують багаторічні спостереження багатьох журналістів, нардепство у сполучені із гіпертрофованим статусом недоторканості, досить швидко викликає у тих, хто випадково потрапив у лави “обраних”, ознаки психічного розладу.

Так, наприклад, певний час, втративши повноваження, колишні нардепи продовжують гратися у колишню роль: носять значки, вимагають у посадових осіб позачергового прийому для вирішення особистих проблем тощо.

Те, що має місце у ЦВК - типовий приклад неадекватності. Ну скажіть, хіба б група звичайних громадян змогла б проникнути у приміщення державної установи, яка знаходиться під посиленою охороною та й ще б захопила кабінет керівника? Напевно, навіть якщо теоретично допустити таку можливість, то зазначених громадян миттю б запроторили у буцегарню й порушили б кримінальну справу. І можете не мати сумніву - суд за такі дії, навіть за пристойної мотивації(не такої, як зараз у більшовичків, які бояться народного вибору), присудив би таким правопорушникам(не депутатам) чималий термін покарання.

То ж чому правоохоронці не продемонструють громадянам, що в Україні є рівність перед Законом? Чи її немає?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.