Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович вже не керує своєю ватагою. Він визнав це публічно

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5806 переглядів

Опубліковано - 5.04.2007 15:59 | Всі новини | Версія для друку

Янукович вже не керує своєю ватагою. Він визнав це публічно
Янукович вже не керує своєю ватагою. Він визнав це публічно
Сьогодні прем'єр Янукович фактично визнав, що не керує навіть своїми однопартійцями. Дії, які підпадають під кримінальну відповідальність - для нього лише “емоційна реакція”.

Події в Печерському районному суді столиці – це "емоційна реакція" народних депутатів на "той Указ, який був підписаний".

Про це сьогодні на прес-конференції заявив прем"єр-міністр Віктор Янукович. "Це емоційна реакція, і я її не підтримую, емоцій зараз повинно бути якомога менше", - зазначив він. Прем"єр також зазначив, що він не знає, що саме відбувається в суді, але будь-який тиск на суддів і втручання в їх роботу засуджує.

Від “Аратти”: судячи із явно розгубленої реакції лідера партії “Регіонів” на дії своїх однопартійців, яким партія, від імені виборців, доручила депутаський мандат, він навряд чи володіє ситуацією в самій партії.

Бо за здоровим глуздом, якщо вважати, що напад на Печерський суд не тільки банальний розбій, а й акція із політичним підтекстом, то така мала б відбуватися не тільки за прямої згоди керівництва, а й відповідно рішення центрального політоргану організації.

Інакше, вибачте, це - вже не політична партія, а розбійницька ватага. Бо тільки у ватазі атаман - категорія тимчасова й відносна.

Не може не здивувати його реакція на дії підлеглих - те, що зазвичай називається серед нормальних громадян злочином, для нардепів-регіоналів лише “емоційна реакція”. За яку, зрзуміло, нічого не буває. Тобто, треба розуміти так: ну, мовляв, що тут такого? Перенервувалися хлопчики... Тіпу, якщо сильно хтось наполягатиме - вони, тіпу, вибачаться....

Власне, тут немає чому дивуватися, бо за словами іншого регіонала, земляка Януковича, нардепа Тихонова, знімати шапки із перехожих - у них вважається “круто”.

Якщо виходити із такої логіки, то захоплення суду - це взагалі, “тіпа, суперово”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.