Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Провідні автомобільні компанії йдуть з російського ринку

Економіка 8182 перегляди

Опубліковано - 7.09.2015 12:26 | Всі новини | Версія для друку

Провідні  автомобільні компанії йдуть з російського ринку
Провідні автомобільні компанії йдуть з російського ринку
Продажі Opel і Chevrolet в Росії можуть припинити продажі не наприкінці 2015 року, як розраховувала компанія General Motors, а вже в жовтні.

Про це 7 вересня повідомили російські ЗМІ з посиланням на автодилерів.

За словами представників General Motors, реструктуризація бізнесу в Росії йде за планом. Разом з тим дилери, які займалися продажем автомобілів Opel і Chevrolet, незадоволені розміром компенсації, яку їм запропонувала GM.

Як зазначається, General Motors, посилаючись на дані про середню окупність дилерського салону в РФ, запропонувала розраховувати компенсацію з урахуванням 20-відсоткової річної амортизації. Решті GM обіцяла заплатити тільки за проведений рік тому ребрендинг. Таким чином, на суттєву компенсацію не зможуть претендувати 85 відсотків дилерських центрів GM в Росії.

Наразі загальні складські запаси автомобілів Opel і Chevrolet в Росії складають близько шести тисяч авто, що приблизно відповідає місячному рівню продажів.

Як повідомлялося раніше, у березні 2015 року General Motors оголосила про відведення з російського ринку бренду Opel, а також більшої частини моделей бренду Chevrolet. Завод в Петербурзі, на якому збирали автомобілі концерну, законсервували, його 600працівників звільнили з виплатою семи зарплат. Післяпродажне обслуговування автівок в Росії виробник зберіг.

Нагадаємо, 18 серпня корпорація Toyota Motor Corp заявила, що зупинила виробництво автомобілів на спільному з Росією підприємстві у Владивостоці через економічні проблеми.

До цього вантажний підрозділ японського автогіганта Mitsubishi - Fuso - оголосив про тимчасове припинення випуску своїх автомобілів на території Росії.

У березні березня Opel та Chevrolet заявили про обмеження продажів у Росії. Також Ssangyong припинив постачання автомобілів до Росії.

З квітня 2015 року Fiat згорнув бізнес у Росії через валютну нестабільність.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.