Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ризик відкритої війни з Росією нині більший, ніж рік тому

Політика 6367 переглядів

Опубліковано - 3.02.2016 13:56 | Всі новини | Версія для друку

Ризик відкритої війни з Росією нині більший, ніж рік тому
Ризик відкритої війни з Росією нині більший, ніж рік тому
Президент України Петро Порошенко стверджує, що нині ризик відкритої війни між Росією та Україною більший, ніж це було рік тому.

Про це голова української держави заявив в інтерв’ю німецькій газеті Bild, опублікованому 3 лютого.

Він відзначив, що Росія «не реалізувала жодного пункту» Мінських угод, які, зокрема, передбачають припинення вогню і реалізацію мирного плану, спрямованого на розв’язання збройного конфлікту на сході Україні.

«Замість цього ми можемо бачити вісім тисяч російських солдатів з російськими командирами в нашій країні, нові військові об’єкти безпосередньо на кордоні і постійні військові навчання», – сказав Порошенко.

Офіційний Берлін підозрює, що Росія намагається дестабілізувати Німеччину, щоб спробувати послабити Меркель – через її жорстку позицію щодо Москви від часу анексії українського Криму в березні 2014 року.

«Тепер Путін відкрив інформаційну війну також і проти Німеччини», – зазначив Порошенко.

За підсумками переговорів президента України Петра Порошенка та канцлера Німеччини Анґели Меркель у Берліні голова німецького уряду закликала Європейський союз продовжити санкції проти Росії, накладені через окупацію Криму і агресію на Донбасі. Зокрема, сказала Меркель, санкції, накладені у зв’язку зі втручанням на Донбасі, мають залишатися, доки Росія не виконає мінські домовленості повністю.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.