Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Без реформ Україна ризикує втратити підтримку МВФ

Економіка 8475 переглядів

Опубліковано - 10.02.2016 18:56 | Всі новини | Версія для друку

Голова Фонду Крістін Лагард
Голова Фонду Крістін Лагард
Міжнародному валютному фонду (МВФ) буде складно продовжити співпрацю з Україною за програмою розширеного фінансування, якщо українська влада не буде здійснювати реформи і боротися з корупцією. Про це заявила голова Фонду Крістін Лагард.

"Я стурбована тим повільним прогресом, який демонструє Україна в поліпшенні державного управління, в боротьбі з корупцією і в зменшенні впливу корисливих інтересів на політику", - йдеться у заяві пані Лагард..

За її словами, без помітних зусиль із реформування держуправління та боротьби з корупцією складно уявити, що "підтримувана МВФ програма триватиме і буде успішною".

"Україна ризикує повернутися до практики невдалих економічних кроків, яких і так вистачало в її нещодавній історії. Життєво важливо, щоб зараз дії лідерів України повернули країну на обнадійливий шлях реформ", - наголосила пані Лагард.

Раніше представники українського уряду говорили, що невдовзі Київ має підписати оновлений Меморандум про співпрацю з МВФ, після чого надійде наступна порція позики.

Однак після гучної заяви про відставку міністра економіки Айвараса Абромавичуса отримання траншу відтермінувалося, а Крістін Лагард заявила, що якщо звинувачення міністра підтвердяться, це означатиме, що "антикорупційні ініціативи влади не спрацювали".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.