Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики 45 разів обстріляли позиції ЗСУ минулої доби і 17 - з початку цієї

Захист держави 7203 перегляди

Опубліковано - 10.02.2016 21:14 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські бойовики 45 разів обстріляли позиції ЗСУ минулої доби і 17 - з початку цієї
Ситуація на фронті: російські бойовики 45 разів обстріляли позиції ЗСУ минулої доби і 17 - з початку цієї
З початку доби проросійські НЗФ продовжували обстріли позицій сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

17 разів бойовики відкривали вогонь по наших опорних пунктах, використовуючи при цьому стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети.

На околицях Донецька окупантами були обстріляні українські укріплення в Авдіївці, Пісках, Опитному та на шахті Бутівка.

Неподалік Мар’їнки працював ворожий снайпер.

В районі тимчасово окупованої Горлівки з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по наших опорних пунктах в Новгородському, Троїцькому та Верхньоторецькому.

З мінометів калібру 82 мм проросійські бойовики обстріляли українські укріплення неподалік Красногорівки.

На Маріупольському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї противник відкривав вогонь по наших позиціях в Широкіному.

10 лютого 2016 року о 7.56 на території непідконтрольній українській владі, на відстані близько 600 метрів від КрП «Мар’їнка» на вибуховому пристрої підірвався цивільний автомобіль «Фольксваген Траспортер».

Автомобіль перебував у черзі автомобілів з напрямку так званої "ДНР". Проігнорував знаки, що попереджали про мінну небезпеку, водій автівки виїхав на узбіччя, де і стався підрив. В автомобілі перебувало 5 осіб. Внаслідок підриву 2 особи загинуло на місці та 1 особа отримала поранення.

До місця події викликано карету швидкої допомоги. О 08.30 каретою швидкої допомоги постраждалих направлено до медичного закладу в м. Курахове. В ході транспортування 1 поранений помер в автомобілі швидкої допомоги.

Вчора проросійські бойовики не припиняли обстрілювати позиції українських військових. Протягом минулої доби вони 45 разів відкривали вогонь по наших укріпленнях.

Опорні пункти сил АТО в районі Мар’їнки ворог обстрілював з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі тимчасово окупованої Горлівки противник відкривав вогонь з мінометів та гранатометів по українських укріпленнях в Зайцевому та Майорську.

Неспокійно було в передмісті Донецька, де окупанти з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли наші позиції в Пісках, Опитному та Авдіївці.

На Маріупольському напрямку бойовики активізувалися біля Талаківки та Широкіного. Тут наші позиції піддалися мінометному обстрілу. Також ворог застосовував гранатомети та стрілецьку зброю.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.