Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко пропонує нардепам зібратися 9 березня

Влада 5608 переглядів

Опубліковано - 4.03.2016 12:40 | Всі новини | Версія для друку

Луценко пропонує нардепам зібратися 9 березня
Луценко пропонує нардепам зібратися 9 березня
Голова фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко пропонує 9 березня провести позачергове засідання Верховної Ради.

Про це повідомила прес-служба «БПП».

«Ми могли б відновити роботу коаліції, створити новий уряд, прийняти план його першочергових кроків, проголосувати євроінтеграційний закон, заспівати гімн, покласти квіти до пам’ятника Шевченку і повірити в те, що Україна отримала новий імпульс для руху вперед», - сказав Луценко.

«Нам потрібно домовитися із усіма колегами у парламенті не для того, щоб розгорнути просту дискусію і загальний крик «всьо пропало». Все має відбуватися в узгодженні з усіма фракціями і, в першу чергу, – із фракцією «Народного фронту». Я хочу наголосити – ми не шукаємо лінію розколу, ми хочемо дати новий імпульс в правильному напрямку», - наголосив він.

Луценко також зазначив, що під час перебування у Брюсселі української делегації європейські колеги запитували, чи відставка Яценюка – це зміна реформ.

«Відповідь була – ні. Бо це пошук виконавців тих же реформ в тому ж європейському напрямку. Очевидно, що потрібно іншій команді взяти цю ношу і нести в правильному напрямку», - резюмував Луценко.

Крім того він заявив, що Україні потрібен прем’єр-міністр, якому довіряє суспільству як реформатору, а також який має довіру від міжнародних кіл, в першу чергу – Міжнародного валютного фонду.

«Ми потребуємо прем’єра, який буде достатньо незалежним від партійних структур, з тим, щоби змогти призначити технократів і в уряд, і на чолі державних монополій, де мільярдні кошти сьогодні контролюються, на жаль, не завжди по-державному.

Ми маємо отримати прем’єра, який має відкритий і зрозумілий для суспільства план дій. Не загальні слова про покращення, а покроковий план по всіх напрямках реформ помісячно», - заявив Луценко.

При цьому він додав, що «Блок Петра Порошенка» розробив план роботи для уряду та парламенту.

«Ми покладемо його на стіл. Це зроблено абсолютно зрозуміло: ми взяли угоду про асоціацію, коаліційну угоду, прописали по напрямках і розробили календарний план, вказавши, де завдання Верховної Ради, а де – Кабінету міністрів. Вони мають синхронізуватися і діяти», - підкреслив Юрій Луценко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.