Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські ДРГ вже працюють на Чернігівщині?

Захист держави Регіон: Чернігівська область 8502 перегляди

Опубліковано - 31.03.2016 12:03 | Всі новини | Версія для друку

Російські ДРГ вже  працюють на Чернігівщині?
Російські ДРГ вже працюють на Чернігівщині?
30 березня на території розташування однієї з військових частин Повітряних Сил, яка дислокується у Чернігівській області, військовослужбовці затримали порушників.

Про це повідомляє прес-служба МО України.

Командиром підрозділу військової частини Повітряних Сил майором Олександром Кривінським під час перевірки несення служби посту візуального спостереження були помічені невідомі особи, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території.

У ході розшукових заходів військовослужбовцями чергового підрозділу, який очолював прапорщик Олег Бойченко, було затримано двох озброєних осіб, одягнених у військову форму.

За деякий час під час огляду підступів до технічної території старший іншої групи цього підрозділу прапорщик Валерій Качан у супроводі військовослужбовців строкової служби затримав ще двох невідомих осіб, у яких під час обшуку виявлено засоби військового зв’язку, польовий оптичний прилад, а також карту даної місцевості. Зазначені особи були оперативно доставлені до приміщення чергового військової частини для з’ясування обставин їх перебування поблизу технічної території та згодом передані співробітникам правоохоронних органів.

Завдяки вмілим та рішучим діям осіб добового наряду та військовослужбовців військової частини вдалося запобігти проникненню та вчиненню можливих розвідувально-диверсійних дій з боку невідомих осіб на території військової частини Повітряних Сил Збройних Сил України.

За виявлені рішучість та ініціативу, умілі і злагоджені дії під час затримання порушників військовослужбовців буде заохочено командувачем Повітряних Сил ЗС України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.