Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Одесі громадянство РФ у половини депутатів міської ради. Як і у мера Труханова

Скандал Регіон: Одеська область 12021 перегляд

Опубліковано - 4.04.2016 15:05 | Всі новини | Версія для друку

В Одесі громадянство РФ у половини депутатів міської ради. Як і у мера Труханова
В Одесі громадянство РФ у половини депутатів міської ради. Як і у мера Труханова
В Одеській міськраді половина депутатів має російське громадянство, стверджує заступник Саакашвілі. Російські паспорти є у 29 місцевих депутатів і мера міста.

В Одеській міськраді половина депутатів є громадянами Росії. Про це у Facebook повідомив заступник губернатора Олександр Боровик з посиланням на офіцера СБУ.

За його словами, 29 депутатів і міський голова Геннадій Труханов мають російські паспорти. Водночас в минулому скликанні таких депутатів було 23.

"Я закликаю СБУ офіційно підтвердити або спростувати цю інформацію, - написав Боровик. - Я також закликаю СБУ провести розслідування щодо звинувачень, висунутих в ході журналістського розслідування Дмитром Гнапом, в тому числі і про наявність російського громадянства у Труханова".

При цьому заступник губернатора зазначив, що громадяни РФ в органах управління Одеси можуть нести загрозу нацбезпеці.

У мера Одеси знайшли понад 20 офшорних компаній

Мер Одеси Геннадій Труханов має російський паспорт і володіє будівельною компанією РОСТ через офшорні компанії на Віргінських островах. Про це йдеться в розслідуванні Дмитра Гнапа для програми "Слідство.Інфо".



Розслідування базується на матеріалах Міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів (ICIJ), в розпорядженні якого виявилися документи панамської юридичної компанії Mossack Fonseca.

Ім’я Труханова неодноразово спливає в документах і листуванні панамського реєстратора офшорів Mossack Fonseca.

Так, наприклад, Труханов є співвласником віргінської компанії Macon Assets Limited, а його донька Катерина Труханова й інший співвласник компанії Андрій Іванчо керують фірмою "СКВО", яка займається будівництвом житлових і офісних приміщень.

Крім Macon Assets Limited, яка фактично є одним з власників престижного житлового комплексу "Арк-Палас" в Одесі, ім’я Труханова та його друзів спливає і в інших віргінських фірмах.

Зокрема, часткою в Corderoy Trading Limited, крім одеського мера і Андрія Іванча, за документами володіє ще й депутат Одеської міської ради Юрій Шумахер, який був обраний за списками партії Труханова "Довіряй справам". А до обрання в депутати, Шумахер був генеральним директором вищезгаданої групи "РОСТ".

Після того, як Труханов і Шумахер стали владою, група "РОСТ" більше отримує бюджетних грошей на ремонт доріг в Одесі, йдеться в розслідуванні.

Ще один житловий комплекс в Одесі на вулиці Прохоровській теж є частиною бізнес-імперії Одеського мера Труханова через іншу офшорну компанію - Hemes Group Limited.

Загалом журналісти нарахували більше двадцяти підприємств, пов’язаних з одеським мером і його найближчим оточенням, але варто звернути увагу, що у всіх реєстраційних документах Геннадій Труханов зазначений не як громадянин України. Він має іншу реєстрацію - російську.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.