Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Роскомнагляд» відновив доступ до сайту Крим.Реалії

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 7226 переглядів

Опубліковано - 13.05.2016 19:30 | Всі новини | Версія для друку

«Роскомнагляд» відновив доступ до сайту Крим.Реалії
«Роскомнагляд» відновив доступ до сайту Крим.Реалії
Інтернет-користувачам в Росії і анексованому нею Криму знову відкритий доступ до проекту Радіо Свобода, сайту Крим.Реалії.

Про це повідомляють як читачі сайту, так і в «Роскомнагляді», який майже дві доби блокував ресурс.

Зокрема, як повідомив російським інформаційним агентствам прес-секретар відомства Вадим Ампелонський, редакція Крим.Реалії виконала розпорядження щодо зняття одного з матеріалів, в зв’язку з чим доступ до сайту відновили.

Крим.Реалії в «Роскомнагляді» відмовляються давати коментарі без інформаційного запиту.

У той же час підконтрольний Росії прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська наполягає на тому, щоб доступ інтернет-користувачів до сайту Крим.Реалії на території Росії і Криму був закритий.

Інформація про блокування доступу до сайту Крим.Реалії в Криму і Росії стала надходити ввечері 11 травня. На наступний день Наталія Поклонська підтвердила, що сайт заблокований рішенням Роскомнагляду і зазначила, що це сталося за клопотанням прокуратури анексованого Криму. До цього Поклонська вже заявляла, що готує матеріали для повного блокування проекту Радіо Свобода, сайту Крим.Реалії.

У Незалежній медіа-профспілці України заявили, що мають намір звернутися в офіс представника уповноваженого з питань свободи ЗМІ ОБСЄ через ситуацію, яка склалася навколо Крим.Реалії.

У Міністерстві інформаційної політики України повідомили, що готують звернення до міжнародної недержавної організації «Репортери без кордонів» з проханням дати правову оцінку і висновки щодо блокування в Росії і анексованому нею Криму доступу до сайту Крим.Реалії.

Прокуратура АРК при Генпрокуратурі України відкрила кримінальне провадження за фактом блокування в Росії і анексованому нею Криму доступу до сайту Крим.Реалії.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.