Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США не визнають підсумків виборів на Донбасі, якщо вони пройдуть поза Мінськими угодами

Світ навколо нас 5987 переглядів

Опубліковано - 18.05.2016 16:20 | Всі новини | Версія для друку

США не визнають підсумків виборів на Донбасі, якщо вони пройдуть поза Мінськими угодами
США не визнають підсумків виборів на Донбасі, якщо вони пройдуть поза Мінськими угодами
У Москві відбулися переговори помічника держсекретаря США Вікторії Нуланд і помічника президента РФ Владіслава Суркова.

Про це заявила помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд за підсумками переговорів у Москві.

"Ми, як і ніхто інший в міжнародному співтоваристві, не визнаємо результатів виборів у Донбасі, які суперечать Мінським угодам, які б суперечили українським законам і стандартам ОБСЄ", - сказала Нуланд.

"Те, що група людей сама вирішила проводити вибори на Донбасі, не призведе до миру та безпеки. Натомість ми закликаємо їх зосередитися на підготовці виборів, передбачених Мінськими домовленостями", - наголосила вона.

Водночас помічник держсекретаря США повідомила, що в ході переговорів "дуже детально обговорили всі аспекти Мінських домовленостей: як ми можемо поліпшити ситуацію з безпекою, доступом місії ОБСЄ; як ми можемо просунутися у виконанні політичних зобов’язань, які містяться в "Мінську-2", включаючи підготовку до виборів у Донбасі".

"Ви знаєте, що США не входять до "нормандського" формату, але ми будемо працювати паралельно з країнами, які вхідять до нього, з метою досягнення виконання Мінських домовленостей. Ми працюємо для цього як з Києвом, так і з Москвою", - сказала Нуланд.

При цьому вона наголосила, що США хочуть бачити виконання Мінських угод якомога швидше.

"Настав час "натиснути на газ". Це буде сприятливим для миру і безпеки в Україні, добре для російсько-українських відносин і для відносин США з Росією. Як говорив президент США: якщо й коли "Мінськ-2" буде виконано, санкції будуть зняті. Важливо продовжувати діалог і намагатися вирішити ці питання разом", - сказала Нуланд.

Раніше УНІАН повідомляв, що після відвідин Росії Нуланд приєднається до секретаря Держдепартаменту Джона Керрі, який буде перебувати 18-20 травня в Брюсселі (Бельгія).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.