Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Не минуло й трьох років... ГПУ обшукала маєток Клюєвих

Кримінал 9335 переглядів

Опубліковано - 21.06.2016 20:40 | Всі новини | Версія для друку

Не минуло й трьох років... ГПУ обшукала маєток Клюєвих
Не минуло й трьох років... ГПУ обшукала маєток Клюєвих
Слідчі дії здійснюються у розслідуванні злочину проти учасників революції Гідності.

Як повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ ГПУ, Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 07.10.2014 за підозрою екс - Глави Адміністрації Президента України А. Клюєва та інших у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27 (види співучасників), ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій), ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України.

Під час слідства, 01.06.2016, з метою відшукання речей та документів, які мають значення у провадженні та встановлення місцезнаходження підозрюваного А. Клюєва, суддею Печерського районного суду м. Києва надано дозвіл на проведення обшуку у житловому будинку, який згідно даних реєстраційної служби належить йому та розташований в смт. Козин Обухівського району.

21.06.2016 слідчо – оперативна група у складі працівників Генпрокуратури, Національної поліції України прибули за вказаною адресою для проведення слідчих дій, які тривають.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.