Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У столиці затримали “координатора” бурштинової мафії Рівенщини

Кримінал Регіон: м.Київ 8188 переглядів

Опубліковано - 5.07.2016 12:40 | Всі новини | Версія для друку

У столиці затримали “координатора” бурштинової мафії Рівенщини
У столиці затримали “координатора” бурштинової мафії Рівенщини
У понеділок, 4 липня, у Києві поліцейські затримали кримінального авторитета на прізвисько “Ушатий”, який координував кримінальну структуру з видобутку бурштину на Рівненщині.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Разом з ним затримали близько 20 осіб, причетних до нелегального видобування бурштину. Вони об’їжджали райони Рівненщини, розподіляли територію і збирали гроші.

Як зазначається, основним завданням представників кримінальних угруповань було розподілення території між нелегальними копачами бурштину, а також збір з них грошей і передача коштів організаторам незаконного бізнесу.

Як повідомлялося раніше, в рамках операції "Бурштин" 300 правоохоронців провели 123 обшуки в Рівненській області. Зокрема, обшукували заступника прокурора та керівників відділів поліції. У затриманого заступника прокурора Рівненщини знайшли колекцію годинників вартістю понад $100 тис.

Тим часом, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в організації злочинного угрупування з незаконного видобутку бурштину в Рівненській області підозрюються 32 людини.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.