Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Шеремета. Метою кілера був саме водій

Кримінал 8043 перегляди

Опубліковано - 21.07.2016 21:33 | Всі новини | Версія для друку

Справа Шеремета. Метою кілера був саме водій
Справа Шеремета. Метою кілера був саме водій
Слідство у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета схиляється до версії, що метою злочинців був саме він.

Як повідомило DT.UA джерело в правоохоронних органах, про це свідчить попередня інформація, отримана слідчою групою в процесі первинних досліджень тіла та автомобіля загиблого.

"Розрахунок був точний і грамотний. Вибухівки було закладено рівно стільки, щоб вистачило тільки для водія, і не вразило нікого поруч. Якби вибухова хвиля пішла вниз, її б істотно загасило в землі, але вона пішла вгору і вліво. Це було полювання виключно на жертву вбивства", - сказав співрозмовник.

"Якщо б у машині були пасажири, то вони, швидше за все, вижили б. Це говорить про те, що розрахунок був суто на поразку водійського місця, а не на знищення всієї машини", - додав він.

За словами джерела, судмедексперти вже закінчили роботу над тілом загиблого журналіста, і зробили висновки, що смерть настала в результаті несумісних з життям травми і крововтрати. "Мінно-вибухова травма, смерть настала від великої, швидкої і критичною для життя (1-2 хвилини) крововтрати та шоку. Шансів не було", - сказав співрозмовник.

Журналіст Павло Шеремет загинув рано вранці в середу, 20 липня, в результаті підриву автомобіля.Вибух стався о 7:45 ранку, коли журналіст виїхав з дому і проїхав кілька десятків метрів, на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану "МкДональдс".

В даний момент слідство розглядає три основні версії причин вбивства журналіста Павла Шеремета – професійні відносини, особиста неприязнь і "російський слід".

Прокуратура Києва озвучила версію, що справжньою метою замаху міг бути не Шеремет, а керівник інтернет-видання "Українська правда" Олена Притула, якій належав підірваний автомобіль.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.