Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Газпром” знову хоче грошей за газ, нібито поставлений в ОРДЛО

Газоват 9825 переглядів

Опубліковано - 16.08.2016 16:43 | Всі новини | Версія для друку

“Газпром” знову хоче грошей за газ, нібито поставлений в ОРДЛО
“Газпром” знову хоче грошей за газ, нібито поставлений в ОРДЛО
Російський газовий монополіст компанія “Газпром” знайшла ідеальний варіант для списання своїх збитків, заявляючи про постачання газу в Україну за відсутності таких закупівель “Нафтогазом України”.

Про це йдеться в повідомленні "Нафтогазу" в Facebook, де компанія прокоментувала звітність "Газпрому" за 6 місяців 2016 року.

"Газпром" відзвітував про постачання в Україну 1,2 мільярда кубометрів газу за перше півріччя. Схоже, менеджери "Газпрому" знайшли ідеальну можливість для списання збитків. Адже можна намалювати будь-яку цифру поставок, якщо вони не контролюються приймаючою стороною", - йдеться у повідомленні держкомпанії.

Раніше "Газпром" неодноразово заявляв про постачання газу на не підконтрольні Україні території Донбасу і вимагав оплати за паливо, яке "Нафтогаз" поставляти не просив.

У "Нафтогазі України" уточнюють, що останні обсяги газу, який компанія замовляла у "Газпрому", надійшли в Україну 25 листопада минулого року. "Нафтогаз" не платитиме за газ, який ми не замовляли та не приймали", - підкреслили в держкомпанії.

Як повідомлялося раніше, "Нафтогаз" судиться з російським "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі за двома контрактами: щодо транзиту російського газу до ЄС з території України і купівлі Україною російського газу. Також "Нафтогаз" має намір судитися з Росією з приводу втрати своїх активів у Криму в результаті анексії півострова.

У березні поточного року "Газпром" збільшив позовні вимоги до "Нафтогазу України" в Стокгольмському арбітражі до 31,759 мільярда доларів з 29,2 мільярда доларів. На початку серпня прес-служба "Нафтогазу" повідомила, що сума претензій "Нафтогазу" до "Газпрому" перевищує 26,6 мільярда доларів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.