Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ розслідує низку справ за фактами доведення ЗСУ до стану небоєздатності

Влада 7147 переглядів

Опубліковано - 2.09.2016 18:33 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ розслідує низку справ за фактами доведення ЗСУ до стану небоєздатності
ГПУ розслідує низку справ за фактами доведення ЗСУ до стану небоєздатності
Генеральна прокуратура України відкрила низку кримінальних проваджень за фактом доведення Збройних сил України до стану небоєздатності і розкрадання військового майна.

Про це заявив генпрокурор України Юрій Луценко під час засідання Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, де він звітував щодо розслідувань агресії Росії проти України.

"Хочу повідомити, що Генеральна прокуратура ... відкрила і розслідує низку кримінальних проваджень за фактом розкрадання військового майна Збройних сил України та доведення їх до стану небоєздатності", – зазначив Луценко.

"Найбільші розпродажі відбулися до 2005 року і більшість документів є втраченою або знищеною. У період з 2005 по 2014 рік маємо повну інформацію. Було продано військового майна за останні 10 років на 1 млрд 837 млн 299 тис. грн., з них було продано 832 танки, 232 вертольоти, 202 літаків та безпілотників, 714 БМП та БТР, 4930 автомобілів, 28555 ракетно артилерійського озброєння, 1 млн 824 тис. стрілецької зброї, боєприпасів на 560 млн грн", – повідомив генпрокурор.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.