Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Пентагоні пояснили, що чекає на Росію за втручання у вибори у США

Світ навколо нас 7046 переглядів

Опубліковано - 8.09.2016 10:59 | Всі новини | Версія для друку

У Пентагоні пояснили, що чекає на Росію за втручання у вибори у США
У Пентагоні пояснили, що чекає на Росію за втручання у вибори у США
США не залишать без відповіді спроби втручань у вибори у США з боку Росії.

Про це у ході виступу в Оксфордському університеті у Великій Британії заявив міністр оборони США Ештон Картер.

"Ми будемо протидіяти спробам розхитати нашу колективну безпеку, і не залишимо без відповіді спроби втрутитись у демократичний процес", - заявив Картер у Великій Британії.

Голова Пентагону звинуватив Росію в агресивній поведінці, яка становить загрозу усталеному світовому порядку.

Коментуючи агресію Росії проти України, а також її провокативні дії у кібер просторі та щодо американських військових літаків та ін. Картер заявив, що "Росією керують помилкові амбіції та недоречні страхи".

"Росія діє нестримано, заявляючи при цьому, що боїться за власну життєздатність та майбутнє, і це попри те, що жодна нація - ані США, ані Велика Британія - не прагне перемогти Росію, або обмежити її потенціал", - заявив Картер.

У ході виступу Картер не став пояснювати, чи стосуються його попередження на адресу Росії кібер нападів на осередки Демократичної партії США у ході виборчої кампанії. Як відомо, цілий ряд чиновників США та кібер експертів заявляють, що за серією кібер атак на об’єкти у США стоять хакери, що працюють на уряд Росії.

Про те, що спецслужби США проводять розслідування "широкої спецоперації Росії всередині Америки з метою посіяти у громадськості недовіру до майбутніх президентських виборів та політичних інститутів США" раніше повідомило видання The Washington Post.

"Спецслужби США прагнуть зрозуміти масштаб та цілі російської кампанії, яка включає у себе кібер інструменти для зламу систем, які використовуються у політичному процесі, що розширює здатність Росії поширювати дезінформацію", - повідомляла стаття.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.