Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні захист України є захистом цінностей вільного світу

Політика 8841 перегляд

Опубліковано - 16.01.2017 14:24 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні захист України є захистом цінностей вільного світу
Сьогодні захист України є захистом цінностей вільного світу
Усі, хто сповідує демократичні цінності, є ворогами Кремля. І тому сьогодні захист України є захистом цінностей вільного світу.

Про заявив Президент України Петро Порошенко, повідомила прес-служба Президента України.

Президент Петро Порошенко зазначив, що під час переговорів із Віце-президентом США Джозефом Байденом були розглянуті питання агресії Росії проти України.

«Україна усвідомлює, що ми не є єдиний ворог для Москви. Всі, хто сповідує демократичні цінності, є ворогами Кремля. І тому сьогодні захист України є захистом цінностей вільного світу», - сказав Глава держави під час заяви для представників засобів масової інформації по завершенні переговорів.

«В цьому році виповнюється три роки, як Росія розв’язала справжню війну проти нашої держави. Це війна, під час якої вбито десять тисяч українців – цивільних і військових. Війна ця триває і сьогодні. Лише за останні три дні наший військових продовжували обстрілювати більш ніж 250 разів», - сказав Петро Порошенко.

При цьому Президент підкреслив, що загрози залишаються і Росія прагне уникнути відповідальності: «Вона, аби компенсувати військові невдачі, намагається дестабілізувати внутрішню ситуацію в Україні, спровокувати безлад. Вона прагне розколоти трансатлантичну і європейську єдність».

Глава Української держави наголосив, що «в наших силах протидіяти цим планам шляхом запуску дорожньої карти імплементації Мінських домовленостей та продовженням успішних внутрішніх реформ».

В свою чергу, Віце-президент США зазначив, що «американці, включно з мільйоном гордих українських американців, розуміють, що дуже багато залежить від вашого успіху не лише для українців, а й для Європи та США».

«Якщо ваш прогрес продовжиться, то ви не тільки просунетесь у побудові більш відкритого, демократичного та успішного майбутнього, на яке заслуговують українці, а й збережете єдність світової спільноти щодо підтримки ваших зусиль», - сказав Джозеф Байден.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.