Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У МВФ не мають конкретної дати розгляду українського питання

Економіка 8586 переглядів

Опубліковано - 26.01.2017 19:34 | Всі новини | Версія для друку

У МВФ не мають конкретної дати розгляду українського питання
У МВФ не мають конкретної дати розгляду українського питання
Міжнародний валютний фонд визначиться з датою засідання Ради директорів з питання третього перегляду програми EFF після доопрацювання меморандуму про співпрацю з Україною.

Про це повідомив офіційний представник Фонду Вільям Мюррей у четвер.

"Керуючий директор Фонду Крістін Лагард зустрічалася з представниками України в Давосі. Вона зазначила істотний прогрес в реформах, необхідних для завершення третього перегляду програми EFF. Ми продовжуємо спілкування з владою країни за деякими питаннями, зокрема, допрацьовуємо меморандум про економічну і фінансову політику щодо тимчасових графіків подальших дій. Як тільки документ буде доопрацьований, звіт про завершення перегляду програми буде подано Раді директорів протягом найближчих тижнів. у мене поки немає точної дати", - сказав він під час традиційного прес-брифінгу у Вашингтоні.

Як повідомлялося раніше, Міжнародний валютний фонд не вніс у свій календар на січень питання виділення Україні наступного траншу.

Нагадаємо, попередній транш Україна отримала у вересні 2016 року. Тоді Фонд схвалив виділення офіційному Києву майже $1 млрд.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.