Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Логіка агресора. У Кремлі згадали про міжнародне право

Імперія «Совок» 6487 переглядів

Опубліковано - 7.04.2017 14:31 | Всі новини | Версія для друку

Логіка агресора. У Кремлі згадали про міжнародне право
Логіка агресора. У Кремлі згадали про міжнародне право
Москва вимагатиме від США “правди” щодо причин нападу на сирійську авіабазу в Шайраті.

"Не знаю, коли доведеться дізнатися все про те, як ухвалювали рішення щодо ударів по Сирії, але, звісно, правду необхідно вимагати і ми будемо це робити", - заявив у п’ятницю, 7 квітня, міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров на прес-конференції у Ташкенті.

На думку Лаврова, ці дії США аналогічні нападові Заходу на Ірак без дозволу Ради Безпеки ООН у 2003 році. Лавров наголосив, що це грубе порушення норм міжнародного права, передає агенція Reuters. Глава МЗС Росії також назвав цю ситуацію шкодою для "без того підірваних відносин між РФ та США", проте сподівається, що "ці провокації не призведуть до незворотних наслідків".

Крім того, у відповідь на ракетний удар США по авіабазі у Сирії Росія призупинила дію меморандуму щодо попередження авіаційних інцидентів у Сирії. Лавров також послався на заяви екс-представників адміністрації Барака Обами, які сказали про нереальність співпраці Москви і Вашингтона після останніх ударів США. Міністр повторив уже озвучену вранці 7 квітня Кремлем думку, що Білий дім намагається відволікти увагу від подій в Іраку.

Як відомо, у ніч на 7 квітня, США нанесли ракетний удар по авіабазі в Сирії, з якої ймовірно вилітали літаки, що застосували хімічну зброю проти цивільного населення 4 квітня. Внаслідок хімічної атаки загинули щонайменше 72 особи, серед яких 20 дітей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.