Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У РНБО відбулася нарада у зв’язку з загостренням терористичних загроз

Захист держави 5510 переглядів

Опубліковано - 27.06.2017 22:00 | Всі новини | Версія для друку

У РНБО відбулася нарада у зв’язку з загостренням терористичних загроз
У РНБО відбулася нарада у зв’язку з загостренням терористичних загроз
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов провів оперативну нараду з керівниками сектору безпеки і оборони, присвячену виробленню адекватних заходів протидії російським гібридним загрозам.

Про це повідомила прес-служба РНБО.

За його словами, в останні місяці відбувається системна ескалація підривних заходів, «які реалізує РФ проти України у межах гібридної агресії».

«Сьогодні внаслідок терористичного акту в Києві було вбито одного з найкращих українських воєнних розвідників Максима Шаповала, який брав активну участь у захисті Української держави від російської навали», - сказав Турчинов, додавши, що цей терористичний акт було здійснено за таким саме сценарієм, як і вбивство українського контррозвідника полковника Олександра Хараберюша у березні цього року. «Є всі підстави вважати, що ці вбивства сплановані та організовані за безпосередньої участі російських спецслужб», - зазначив Секретар РНБО України.

Турчинов повідомив, що розслідує цей злочин Головна військова прокуратура. «Водночас, цей терористичний акт спрямований на залякування та дестабілізацію ситуації в державі», - сказав Секретар РНБО України після закінчення оперативної наради. «Не випадково теракт співпав у часі з масштабною кібератакою, яка має також російський слід», - додав він.

За результатами наради, враховуючи високий рівень терористичної загрози, ухвалено низку заходів щодо посилення контртерористичного та контррозвідувального режиму у Києві та в інших регіонах України. «Звертаюся до громадян з проханням посилити пильність та з розумінням поставитися до вжитих у межах українського законодавства безпекових заходів», - сказав Секретар РНБО України, наголосивши, що злочинні дії ворога отримають гідну відповідь.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.