Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські окупанти не змінили тактику

Війна з Росією (АТО) 5161 перегляд

Опубліковано - 26.07.2017 21:37 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські окупанти не змінили тактику
Ситуація на фронті: російські окупанти не змінили тактику
Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у зоні проведення АТО залишалась стабільною. Російсько-терористичні угруповання з опівночі і до 18 години 9 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Найбільш гаряче було в районі Красногорівки, що Маріупольському напрямку. Тут близько 5, 6 та 16 години бойовики били по наших укріпленнях з мінометів калібру 120 та 82 міліметри та великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї злочинці обстріляли українські опорні пункти неподалік Новозванівки, Донця, Катеринівки.

На Донецькому напрямку, о 10 годині, бойовики били з гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських захисниках у районі Авдіївки. У свою чергу сили АТО відкрили вогонь у відповідь та примусили ворога до тиші.

Внаслідок цього обстрілу один наш військовий отримав поранення.

Наприкінці минулої доби ситуація в зоні проведення АТО залишалась стабільно-контрольованою, без тенденції до загострення. Російсько-терористичні угруповання продовжували порушувати мирні домовленості, обстрілюючи сили АТО здебільшого зі стрілецької зброї і гранатометів. У свою чергу, наші військові, оперативно оцінюючи ступінь загрози, відкривали жорсткий вогонь у відповідь.

Так, з 18 години і до опівночі, найбільша кількість обстрілів зафіксована на Луганському напрямку. Противник застосовував стрілецьку зброю і гранатомети по українських укріпленнях неподалік Станиці Луганської, Троїцького та Кримського. По селищу Новозванівка бандформування двічі вели вогонь з озброєння БМП і мінометів калібру 82 міліметри. А близько 23 години ворожий міномет калібру 120 міліметрів працював у районі Новотошківського.

На Донецькому напрямку, наприкінці доби, бойовики двічі вели вогонь зі стрілецької зброї по шахті Бутівка. З гранатометів по – Луганському і Кам’янці. А майже опівночі випустили 19 мін калібру 82 міліметри по українських захисниках неподалік селища Піски.

На Маріупольському напрямку злочинці з танку били по опорному пункту сил АТО під Красногорівкою.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. Враховуючи, що наші військові, у загрозливих ситуаціях, миттєво відкривали вогонь у відповідь, обстріли, здебільшого, були короткотривалі.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.