Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Полторак назвав фейком дані про українські ракети для КНДР

Політика 5043 перегляди

Опубліковано - 16.08.2017 14:46 | Всі новини | Версія для друку

Міністр оборони України Степан Полторак
Міністр оборони України Степан Полторак
Міністр оборони Степан Полторак назвав “фейком” інформацію про нібито постачання Україною ракетних технологій до КНДР.

"Це черговий фейк", - заявив український міністр.

"Росія, або ті люди, які не дуже хотіли би бачити Україну міцною, самостійною державою, намагаються нас прив’язати до усіх скандалів у світі. Це чергова прив’язка до того, чого нема і бути не могло", - додав пан Полторак.

Напередодні The New York Times опублікувало статтю із заголовком "Північнокорейський ракетний успіх пов’язаний з українським заводом, кажуть дослідники". Газета посилається, зокрема, на дослідження фахівця з ракетних питань у Міжнародному інституті стратегічних досліджень Майкла Еллемана.

Ці дані першим відкинув секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Турчинов. У заяві, опублікованій у вівторок, пан Турчинов назвав інформацію про передачу ракетних технологій КНДР "неправдивою".

"Ця інформація не має під собою жодних підстав, є провокативною за змістом, та, скоріш за все, спровокована російськими спецслужбами", - заявив він.

Держпідприємство "Південний машинобудівний завод ім. Макарова" заявило, що ніколи не мало і не має жодного зв’язку з північнокорейськими ракетними програмами космічного чи оборонного характеру.

"Ракети та ракетні комплекси військового призначення за часів незалежності України Південмашем не випускалися і не випускаються", - заявило підприємство.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.