Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Україні розпочалася перша фаза навчань “Rapid Trident-2017”

Захист держави 6303 перегляди

Опубліковано - 8.09.2017 23:40 | Всі новини | Версія для друку

В Україні розпочалася перша фаза навчань “Rapid Trident-2017”
В Україні розпочалася перша фаза навчань “Rapid Trident-2017”
Група військовослужбовців ЗС США прибула на аеродром бригади тактичної авіації імені Петра Франка Повітряних сил Збройних сил України, де в рамках українсько-американських командно-штабних навчань “Rapid Trident - 2017” проведуть низку теоретичних і практичних занять.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

«У рамках українсько-американських командно-штабних навчань “Rapid Trident – 2017” заокеанські партнери з однієї з авіаційних баз Сполучених Штатів Америки прибули на українську землю з метою навчити українських колег-авіаторів методам взаємодії з іншими родами військ у різних умовах. На базі аеродрому бригади тактичної авіації імені Петра Франка американські спеціалісти проведуть ряд теоретичних та практичних занять з медичної підготовки, зокрема з аеромедичної евакуації та транспортування і десантування вантажів та особового складу», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що навчання у цілому сприятимуть підвищенню рівня бойового вишколу Повітряних Сил ЗС України та Збройних Сил України в цілому.

Нагадаємо, у міжнародних військових навчання Rapid Trident-2017» беруть участь понад 2,5 тисяч військовослужбовців з України та 14 країн-партнерів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.