Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США повністю підтримують пропозиції України щодо розміщення на окупованій території миротворців з мандатом ООН

Політика 5730 переглядів

Опубліковано - 21.09.2017 20:25 | Всі новини | Версія для друку

США повністю підтримують пропозиції України щодо розміщення на окупованій території миротворців з мандатом ООН
США повністю підтримують пропозиції України щодо розміщення на окупованій території миротворців з мандатом ООН
«Відбулася дуже жвава, детальна дискусія щодо аспектів майбутньої співпраці України та Сполучених Штатів», - повідомив Президент України Петро Порошенко за результатами зустрічі із Президентом США Дональдом Трампом у ході робочої поїздки до Сполучених Штатів.

«США повністю підтримали пропозицію України, мої пропозиції, які були озвучені ще у 2015 році, щодо розміщення на окупованій території миротворців з мандатом Організації Об’єднаних Націй», - заявив Петро Порошенко, передає прес-служба Президента України.

При цьому він наголосив: «Української позиції, яка передбачає мандат на усю окуповану територію на сході України, включаючи неконтрольовану ділянку українсько-російського кордону, яка виключить можливість проникнення російських військ, російського озброєння і справді буде слугувати справі миру».

Президент України також повідомив, що Україна та США домовилися, що «нашою головною метою є деокупація, відновлення суверенітету України і якомога скоріше привнесення миру на українську землю». «Це те, чого хочу я, як український Президент. І це те, в чому нас підтримують ключові держави світу. Це надзвичайно важливо», - наголосив Глава держави.

Президент також зазначив, що в цілому увага до нашої країни є надзвичайно високою з боку світових лідерів. І це підтверджують їх виступи як в Раді безпеки ООН, так і під час Генеральної Асамблеї ООН.

«Для мене, як для Президента, думаю що й для усіх українців, було дуже важливо почути повну і потужну підтримку реформ, які відбуваються в Україні і позитивну оцінку результатів, які ми цими реформами досягнули. Це надзвичайно важливо для нас», - наголосив Петро Порошенко.

Він також повідомив, що в ході зустрічі було досягнуто домовленостей про ефективне продовження співпраці у підтримці реформ в Україні.

В зустрічі Президентів також взяли участь Віце-президент США Майк Пенс, Державний секретар США Рекс Тіллерсон, Радник Президента США з національної безпеки Герберт МакМастер, Спеціальний представник Президента США по Україні Курт Волкер, інші офіційні особи.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.