Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Хакери РФ мали намір зламати 4700 поштових скриньок політиків по всій планеті

Світ навколо нас 4755 переглядів

Опубліковано - 2.11.2017 14:57 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Хакери РФ мали намір зламати 4700 поштових скриньок політиків по всій планеті
Кібервійна. Хакери РФ мали намір зламати 4700 поштових скриньок політиків по всій планеті
Інформагенція AP виявила, що окрім пошти Гілларі Клінтон, хакери, пов’язані з Росією, мали на меті зламати поштові скриньки тисяч політиків та активістів в Україні, США, Росії та інших країнах світу.

Хакери, які зламали пошту Гілларі Клінтон, кандидатки у президенти США від Демократичної партії, мали на меті викрадення інформації близько 4700 користувачів пошти Gmail по всій планеті. На це вказує список цілей хакерів, який опинився у руках журналістів Associated Press (AP).

У списку згадуються поштові адреси президента України Петра Порошенка, опозиціойного депутата Сергія Лещенка, колишнього державного секретаря США Джона Керрі, представника Ватикану в Києві, московського панк-гурту Pussy Riot та багатьох інших посадовців і активістів різного рівня.

Дані інформагенція зібрала завдяки компанії Secureworks, яка проаналізувала 19 тисяч шкідливих інтернет-посилань, десятки хакерських поштових повідомлень та інтерв’ю із понад сотнею жертв хакерів. Secureworks натрапила на витік даних хакерської групи Fancy Bear, що частково розкриває їхню схему злому поштових скриньок. П’ятеро експертів, залучених AP до оцінки результатів дослідження, заявили, що список поштових адрес являє перелік осіб, яких Кремль хотів би "дискредитувати чи змусити замовкнути".

Підозри, що Fancy Bear є пов’язаною з російськими спецслужбами і мала на меті вплинути на вибори в США, не є новими, однак дані, отримані інформагенцією, є першим предметним доказом у цій справі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.