Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Сиріянаш”. Путін заявив про швидке завершення військової операції в Сирії

Імперія «Совок» 4892 перегляди

Опубліковано - 21.11.2017 14:00 | Всі новини | Версія для друку

“Сиріянаш”. Путін заявив про швидке завершення військової операції в Сирії
“Сиріянаш”. Путін заявив про швидке завершення військової операції в Сирії
До перемоги над тероризмом “ще далеко”, але Москва завершує операцію в Сирії, заявив президент РФ Владімір Путін на зустрічі із сирійським лідером Башаром Асадом.

Президент Росії Владімір Путін заявив про швидке закінчення військової операції в Сирії. "До повної перемоги над тероризмом, звичайно, ще дуже далеко. Але що стосується нашої спільної роботи по боротьбі з терористами на території Сирії, ця військова операція дійсно завершується", - заявив Путін під час зустрічі з сирійським президентом Башаром Асадом в понеділок, 20 листопада, в Сочі.

За словами Путіна, в даний час необхідно "перейти до політичних процесів" мирного врегулювання. Як зазначається в протоколі зустрічі, розміщеному у вівторок, 21 листопада, на сайті Кремля, під час переговорів з Асадом російський президент висловив надію "на активну участь ООН" у процесі сирійського врегулювання.

У свою чергу, Асад подякував Путіну за підтримку Кремлем урядових військ в Сирії. Востаннє Путін і Асад зустрічалися в жовтні 2015 року, коли сирійський президент відвідав Москву з коротким візитом. Почати виведення основної частини російського військового угруповання з Сирії Путін розпорядився ще в березні 2016 року.

Представник РФ приїде на зустріч сирійської опозиції

Також Путін наголосив, що його спецпредставник у Сирії Алєксандр Лаврєнтьєв приїде на зустріч "ер-Ріядської групи" сирійської опозиції, яка відбудеться 22-23 листопада в столиці Саудівської Аравії. Крім того, в середу, 22 листопада, в Сочі має пройти ще одна зустріч щодо ситуації в Сирії президенти Ірану і Туреччини.

Путін також повідомив, що має намір обговорити найближчим часом сирійський конфлікт з президентом США Дональдом Трампом та лідерами ряду близькосхідних держав, зокрема еміром Катару Тамімом бін Хамадом Аль Тані.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.