Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Модернізовані ЗРК “Печора” успішно випробовані

Захист держави 6316 переглядів

Опубліковано - 17.01.2018 20:21 | Всі новини | Версія для друку

Зенітно-ракетний комплекс C-125М “Печора”.
Зенітно-ракетний комплекс C-125М “Печора”.
“Державне Київське конструкторське бюро “Луч”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, разом із вітчизняною компанією “Радіонікс”, провели успішні випробування модернізованого зенітно-ракетного комплексу C-125М “Печора”.

Силами підприємств ЗРК С-125 пройшов комплексну модернізацію всіх елементів комплексу, включаючи модернізацію ракет, а також застосування нової радіолокаційної станції, побудованої на твердотільних елементах, повідомила прес-служба "Укроборонпрому".

Під час випробувань були здійснені стрільби по повітряним цілям новими ракетами 5В27Д-М2, на які встановлена напівактивна радіолокаційна головка самонаведення. Це забезпечує виявлення і захоплення повітряної цілі типу винищувач на дальності не менше 20 км. Окрім того, це значно збільшує точність наведення та забезпечує ураження навіть високоманеврених цілей.

А завдяки тому, що на початковій ділянці ракета рухається по аеробалістичній траєкторії, істотно збільшується дальня межа зони ураження ЗРК C-125М. Дальня межа зони ураження з новими ракетами, становить більше 40 км, максимальна висота зони ураження – 25 км.

Це дозволяє забезпечити надійний захист наземних об‘єктів та інфраструктури від повітряного нападу. Наразі проведено підготовку виробництва для серійної модернізації ракет 5В27Д-М2.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.