Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін зібрав Радбез з нагоди ухвалення у Києві закону про ОРДЛО

Імперія «Совок» 4552 перегляди

Опубліковано - 19.01.2018 20:14 | Всі новини | Версія для друку

Путін зібрав Радбез з нагоди ухвалення у Києві закону про ОРДЛО
Путін зібрав Радбез з нагоди ухвалення у Києві закону про ОРДЛО
Президент Росії Владімір Путін провів нараду з постійними членами Ради безпеки, де обговорили прийняття Верховною Радою закону про реінтеграцію Донбасу.

Про це повідомляє сайт Кремля.

"У контексті ситуації в Україні відбувся обмін думками у зв’язку з прийнятим нещодавно новим законом по Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що учасники наради заявили, що закон може "найбільш негативним чином вплинути на перспективи "внутрішньо українського" врегулювання".

"Була підкреслена безальтернативність Мінських угод і "нормандського формату"", - повідомляє сайт Кремля.

Відзначається, що в нараді взяли участь голова уряду, голова Ради Федерації, директор ФСБ, міністр оборони, міністр внутрішніх справ та інші.

Крім питання Донбасу, на нараді обговорили і кілька інших проблем.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмітрій Пєсков заявив, що в Кремлі не згодні з законом про реінтеграцію Донбасу, в якому Росія названа країною-агресором, і вважають, що цей закон віддаляє перспективи врегулювання конфлікту.

"Росія категорично не згодна з цим формулюванням (країна-агресор). Ми вважаємо використання такого формулювання в прийнятому законі відступом від документа (мінських угод), під яким стоїть підпис президента Порошенка. Ми шкодуємо в зв’язку з цим", - цитує Пєскова "Інтерфакс-Україна".

Прес-секретар Путіна підкреслив, що Росія "буде зберігати свою прихильність букві і духу мінських домовленостей" разом з іншими країнами-гарантами – Францією і Німеччиною.

"Ми як і раніше виступаємо за імплементацію мінських домовленостей для досягнення врегулювання цієї внутрішньо української кризи", - сказав Пєсков.

Як відомо, 18 січня Верховна Рада ухвалила закон про реінтеграцію Донбасу. Згідно з документом, території Луганської та Донецької областей визнаються окупованими, а Росія країною-агресором.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.