Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія керує силами на Донбасі, але знову переконує ОБСЄ, що в Україні - внутрішній конфлікт

Світ навколо нас 4671 перегляд

Опубліковано - 8.02.2018 22:31 | Всі новини | Версія для друку

Росія керує силами на Донбасі, але знову переконує ОБСЄ, що в Україні - внутрішній конфлікт
Росія керує силами на Донбасі, але знову переконує ОБСЄ, що в Україні - внутрішній конфлікт
Підтримувана Росією війна на cході України є центральною темою порядку денного засідання Постійної ради ОБСЄ у Відні, повідомляє представництво США при Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

"Починається п’ятий календарний рік з часу коли Росія розпочала конфлікт. Хоча у нас є узгоджений шлях до мирного врегулювання у вигляді Мінських домовленостей, прогрес до цієї мети є непевним", - йдеться в заяві представництва США при ОБСЄ.

"Росія все ще відмовляється брати на себе відповідальність за свою роль у конфлікті, незважаючи на численні свідчення того, що вона озброює, навчає, здійснює керівництво та воює спільно з антиурядовими силами на сході України", - заявив тимчасово повірений у справах США при ОБСЄ Гаррі Каміан.

"Коли Москва підписала Мінські домовленості, ми сподівались, що Росія виконає свої зобов’язання і вживатиме кроки, щоб припинити кровопролиття на Донбасі", - наголошує Каміан.

"Після 40-ка поновлень домовленості про припинення вогню, стало очевидно, що Росія може стримувати свої сили за бажанням. Однак, ми знову і знову чуємо її заявки про те, що Україна – на межі громадянської війни, і що це внутрішній конфлікт. Знову ж, підкреслюю: початок мирного врегулювання цього конфлікту є дії Росії з припинення вогню, виведення сил та відведення зброї, забороненої Мінськими домовленостями", - заявив посадовець.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.