Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ВПС РФ тренувалися скидати бомби на полігоні в Криму

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 4997 переглядів

Опубліковано - 20.02.2018 20:11 | Всі новини | Версія для друку

ВПС РФ тренувалися скидати бомби на полігоні в Криму
ВПС РФ тренувалися скидати бомби на полігоні в Криму
Авіація Південного військового округу Росії провела бомбометання на навчаннях на кримському полігоні Опук.

Про це повідомив 20 лютого начальник відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту В’ячеслав Трухачов, передає агентство "Крим.Реаліі".

За його словами, екіпажі літаків авіації російських Військово-повітряних сил виконали перші в 2018 році практичні бомбометання по наземних цілях.

"У рамках планового льотно-тактичного навчання екіпажі винищувачів СУ-27 і СУ-30 нанесли точні бомбові удари по мішеневим позиціях", - заявив Трухачов.

Він також розповів, що навчальні мішені імітували командні пункти і вогневі точки умовного противника, а тренувальні польоти здійснили більше десяти екіпажів винищувачів.

Також повідомляється, що 16 лютого підрозділи морської піхоти Чорноморського флоту Росії провели навчання на полігоні в Криму, в яких задіяли близько тисячі російських військовослужбовців і більше 50 одиниць бойової та спеціальної техніки.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Севастополі 28 грудня більше 40 корабельних екіпажів Чорноморського флоту Росії відпрацьовують завдання.

Після анексії Криму в 2014 році Росія проводить регулярні військові навчання на півострові. У Генштабі України дії російських військових в Криму називають незаконними

Як відомо, у вівторок, 20 лютого, виповнилося чотири роки російської агресії проти України, коли РФ розпочала окупацію Криму і наступні військові дії на Донбасі.

Відповідна дата (20 лютого 2014 роки) закріплена офіційно в проекті постанови №2332 "Про заяву Верховної Ради України" Про відсіч збройної агресії Російської Федерації і подолання її наслідків ".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.