Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Сиріянаш”. Росія перекинула у Сирію найновітні винищувачі

Імперія «Совок» 4407 переглядів

Опубліковано - 23.02.2018 16:36 | Всі новини | Версія для друку

Су-57
Су-57
Прибуття до Сирії російських надсучасних винищувачів Су-57 ускладнює роботу ВПС США у ції країні.

Про це заявив генерал ВПС США Майк Голмс у ході Симпозіуму щодо війни у повітрі ( Air Warfare Symposium ), який збирає разом представників американських збройних сил та ВПК, повідомляє Голос Америки.

Про позицію Майка Голмса повідомив у Twitter виконавчий директор видання Defense One Кевін Берон.

"ЩОЙНО: Генерал Майк Голмс з Авіаційного бойового командування США заявив у ході Air Warfare Symposium з приводу повідомлень про прибуття російських стелс винищувачів Су-57 до Сирії: "це підвищує рівень складності завдань, які вирішують ВПС США", - твітує медійник.

Раніше російські ЗМІ повідомили про прибуття до Сирії новітніх російських винищувачів Су-57. Винищувачі, які належать до 5-го покоління і є малопомітними для радарів, будуть перебувати на базі ВПС Хмеймім.

Розміщення відбулося на тлі інформації про нещодавній нищівний удар у відповідь очолюваної США коаліції по підозділах прихильників Асада, в результаті якого могли загинути до 100 російських громадян і отримати поранення ще більше. Загиблі та поранені можуть належати до "ЧВК Вагнера", приватної війської компанії, яка буцімто активно використовується урядом Росії для виконання чутливих завдань, які потребують збереження дистанції від офіційної Москви.

Як повідомляли ЗМІ, "ЧВК Вагнера" на момент інциденту могли виконувати завдання із захоплення нафтових свердловин у Сирії.

Військові США наголошували, що були поінформовані російською стороною про те, що росіян серед сил прихильних до Асада не було. Між тим днями західні ЗМІ припустили, що у Білому домі можуть незабаром офіційно заявити про знищення росіян у Сирії, як буцімто приклад непоступливості адміністрації Дональда Трампа щодо Москви.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.