Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Кримські санкції» США будуть чинними до деокупації півострова

Політика 4592 перегляди

Опубліковано - 26.02.2018 13:29 | Всі новини | Версія для друку

«Кримські санкції» США будуть чинними до деокупації півострова
«Кримські санкції» США будуть чинними до деокупації півострова
«Кримські санкції» будуть чинними до повної деокупаціі півострова.

Про це 26 лютого заявила посол США в Україні Марі Йованович на міжнародному форумі «Окупований півострів: 4 роки опору», повідомляє кореспондент Крим.Реалії.

«Сполучені Штати Америки ніколи не приймуть тимчасової окупації Криму. Санкції щодо Криму залишаться доти, поки росіяни не залишать півострів», – сказала Йованович.

Посол відзначила, що Росія продовжує систематично порушувати права людини на півострові.

«Російські сили безпеки продовжують тиск на опозицію. Їхня тактика включає нові викрадення людей, тортури, депортації і залякування. Навіть мирні зустрічі заборонені за російськими законами», – додала посол.

У Києві 26 лютого відбувається четвертий міжнародний форум «Окупований півострів: чотири роки опору».

В Україні дату 26 лютого пропонують проголосити «Днем опору Криму російській окупації». У цей день у 2014 році перед будівлею Верховної Ради Криму відбувся мітинг на підтримку територіальної цілісності України. Тоді мітингувальникам протистояли проросійські активісти.

В Україні і в усьому світі 26 лютого проводяться акції, дискусії, форуми, мітинги, ходи на підтримку кримчан і територіальної цілісності країни.

Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили економічні санкції. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості». Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.