Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США закликають союзників посилити тиск на Росію

Світ навколо нас 4015 переглядів

Опубліковано - 5.04.2018 10:56 | Всі новини | Версія для друку

Речниця Білого дому Сара Сандерс
Речниця Білого дому Сара Сандерс
Сполучені Штати закликали союзників та інші країни світу посилити тиск на Росію й робити це доти, доки колишня супердержава не стане «добропорядним гравцем» на світовій арені.

Про це заявила речниця Білого дому Сара Сандерс. Водночас вона нагадала слова президента США Дональда Трампа, що благом для всього світу буде, якщо з Москвою вдасться налагодити відносини.

Так Сандерс прокоментувала на прохання журналістів останній на посаді виступ радника з національної безпеки Герберта Макмастера.

США та інші країни «не змогли примусити Росію розплачуватись», заявив радник з національної безпеки США генерал-лейтенант Герберт Макмастер, виступаючи в аналітичному центрі Atlantic Council на події, присвяченій сторіччю партнерства США та країн Балтії, повідомляє Politico.

«Дуже довго деякі країни відвертались перед обличчям цих загроз. Росія нахабно заперечує власні дії, даючи неправдоподібні пояснення, і ми не змогли примусити Росію розплачуватись за це», – заявив він.

Макмастер, який іде з посади, схвально відгукнувся про рішення Трампа вислати російських шпигунів у відповідь на напад в Солсбері.

Макмастер виконуватиме обов’язки радника з національної безпеки США до середини квітня. Потім його на посаді замінить Джон Болтон, колишній посол США при ООН, який донедавна працював аналітиком на телеканалі Fox News.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.