Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські бойовики знову погрожували патрулю ОБСЄ

Війна з Росією (АТО) 4109 переглядів

Опубліковано - 6.04.2018 15:27 | Всі новини | Версія для друку

Російські бойовики знову погрожували патрулю ОБСЄ
Російські бойовики знову погрожували патрулю ОБСЄ
Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі заявляють, що озброєні бойовики погрожували їм поблизу окупованого Кремінця в Донецькій області.

Про це йдеться у звіті місії від 6 квітня.

Спостерігачі повідомили, що інцидент стався 5 квітня вдень, коли вони готувалися до запланованого запуску безпілотника.

«Синій автомобіль марки «Лада» (з номером АА237 і маркуванням «поліція» російською мовою), який рухався із заходу на схід, розвернувся у бік спостерігачів. З автомобіля вийшли троє чоловіки: один у камуфляжному одязі, а двоє інших у формі поліції; у кожного з них на плечі був автомат (типу АК). Вони підійшли до патруля СММ. Чоловік у камуфляжному одязі російською мовою відрекомендувався «командиром спецпідрозділу». Він заявив, що це «зона без польотів» і що їм не повідомляли про застосування місією безпілотного літального апарату», – йдеться в звіті.

Спостерігачі заявляють, що намагалися пояснити свої повноваження і врегулювати ситуацію, але до патруля СММ під’їхав ще один автомобіль із бойовиками, які агресивно розмовляли, тримаючи напоготові зброю.

Представники місії були змушені зібрати обладнання і повернутися на свою базу в підконтрольному проросійським бойовикам Донецьку.

За даними місії, в 2018 році свободу пересування патрулів СММ у районі Кремінця обмежували близько 20 разів.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні неодноразово заявляла про перешкоджання своїй роботі у зоні конфлікту на сході України. Спостерігачі ОБСЄ на Донбасі здійснюють моніторинг дотримання режиму припинення вогню сторонами конфлікту.

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської анексії Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці». За даними ООН, за час конфлікту загинули понад 10 тисяч людей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.