Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Трамп ще не ухвалив рішення щодо Сирії

Світ навколо нас 3681 перегляд

Опубліковано - 13.04.2018 12:25 | Всі новини | Версія для друку

Трамп ще не ухвалив рішення щодо Сирії
Трамп ще не ухвалив рішення щодо Сирії
Президент США Дональд Трамп ще не ухвалил рішення щодо Сирії.

Про це заявила речниця Білого дому Сара Сандерс по завершенню зустрічі президента із радниками з нацбезпеки. Сьогодні ввечері президент США має провести телефонні переговори із головою уряду Великої Британії Терезою Мей та президентом Фрацнції Макроном.

Також у Білому домі заявили, що США продовжують аналізувати розвідувальні дані.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив у Twitter, що Росія має готуватись виконати свою обіцянку збивати американські ракети націлені на режим Асада, бо "розумні" ракети неодмінно прилетять . Потому він висловився, що мовляв час удару лишається невизначеним.

Як повідомляють британські ЗМІ з посиланням на джерела у збройних силах Великої Британії, на твіт президента США про ракетний удар у Сирії одразу ж відреагували у Асада. Сирійські військові вдались до переміщення техніки та персоналу.

"Довелося переглядати потенційні цілі", - розповіло британському виданню The Times джерело.

Протягом останніх днів президент США також поклав на Росію відповідальність за підтримку Асада, але пошкодував про погіршення відносин між країнами, яке серед іншого, як заявив Трамп, викликане розслідуванням спеціального прокурора США Мюллера щодо втручання Росії у перебіг президентських виборів в Америці.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.