Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держдума готує санкції проти США

Імперія «Совок» 4020 переглядів

Опубліковано - 13.04.2018 16:15 | Всі новини | Версія для друку

Держдума готує санкції проти США
Держдума готує санкції проти США
У відповідь на санкції з боку США, в Росії пропонують обмежити роботу американських громадян, призупинити співпрацю в авіабудуванні, ракетній галузі та атомній сфері, а також заборонити ввезення багатьох товарів.

В Держдуму РФ у п’ятницю, 13 квітня, внесено законопроект про відповідь Росії на нові американські санкції. Законопроект "Про заходи впливу (протидії) на недружні дії Сполучених Штатів Америки та (або) інших іноземних держав" внесли спікер Держдуми Вячєслав Володін і лідери чотирьох фракцій.

"В ході неодноразових обговорень недружніх дій щодо нашої країни ми говорили про необхідність відповіді на хамську поведінку з боку США і створення перешкод для роботи російського бізнесу", - заявив Володін.

Документ передбачає "заборону або обмеження" на роботу в Росії для громадян США та інших держав, які дотримуються такої ж політики, у тому числі висококваліфікованих фахівців.

Крім того, законопроект передбачає можливість призупинення міжнародного співробітництва РФ і російських підприємств з США та іншими державами в авіабудуванні, ракетній галузі та атомній сфері. Планується також заборонити співпрацю в цих галузях з організаціями, в капіталі яких прямо або опосередковано беруть участь організації, що перебувають під юрисдикцією США або інших іноземних осіб.

Також законопроект передбачає обмежувальні заходи, пов’язані із закупівлею IT-технологій з США та інших країн. Крім того, як повідомив віце-спікер Держдуми Іван Мєльніков, також планується обмежити ввезення в Росію із США алкогольної і тютюнової продукції, сільгосппродукції, сировини, медикаментів і харчових продуктів. Російський уряд має розробити механізми заміщення цих товарів на ринку.

Законопроект буде винесений на обговорення на позачерговому засіданні Ради Держдуми 16 квітня, повідомив Володін.

6 квітня міністерство фінансів США запровадило санкції проти 24 російських бізнесменів і чиновників, які фігурували в так званій "Кремлівській доповіді". Коментуючи запровадження нових санкцій, міністр фінансів США Стівен Мнучін звинуватив Москву в участі у "злонамірних діях у всьому світі, в тому числі у продовженні окупації Криму та розпалюванні насильства в східній Україні". До переліку, серед інших, потрапили глава "Газпрому" Алєксєй Міллер, глава МВС РФ Владімір Колокольцев, командувач Росгвардією Віктор Золотов, керівник Роскомнадзору Алєксандр Жаров та інші.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.