Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ упередила чекістську провокацію масових протестів

Захист держави 5604 перегляди

Опубліковано - 26.04.2018 12:23 | Всі новини | Версія для друку

СБУ упередила чекістську провокацію масових протестів
СБУ упередила чекістську провокацію масових протестів
Співробітники Служби безпеки України виявили та попередили спроби російських спецслужб здійснити провокації на травневі свята через використання заборонених соціальних мереж.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби у березні та квітні припинили діяльність групи осіб, до якої входило двоє киян та троє мешканців Одещини. Зловмисники за вказівкою спецслужб РФ адміністрували антиукраїнські спільноти у соціальних спільнотах «ВКонтакте» та «Одноклассники».

Правоохоронці задокументували, що адміністратори напередодні травневих свят організували пошук та вербування виконавців у південно-східних регіонах країни для здійснення провокацій. За завданням та фінансуванням кураторів з РФ вони мали активно поширювати через підконтрольні групи у соцмережах інформаційні повідомлення, що спрямовані на розпалювання міжнаціональної ворожнечі та заклики до організації масових протестних заходів.

Завдяки діям співробітників СБ України вдалося запобігти потенційним масовим заворушенням та дискредитації нашої країни на міжнародній арені як демократичної та європейської держави.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.