Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Настамнебыло». У Кремлі повторили пропагандистські мантри

Імперія «Совок» 4368 переглядів

Опубліковано - 24.05.2018 19:03 | Всі новини | Версія для друку

«Настамнебыло». Фото ЗРК Бук під час руху до місця атаки. 2014 р.
«Настамнебыло». Фото ЗРК Бук під час руху до місця атаки. 2014 р.
Міністерство оборони Росії заявляє, що жоден російський зенітно-ракетний комплекс не перетинав кордон з Україною.

Так у російському відомстві відреагували на оголошення проміжних результатів міжнародного розслідування щодо катастрофи пасажирського літака рейсу MH17 у небі над Донбасом влітку 2014 року.

«Міністерство оборони Росії як у перші години після трагедії, так і в подальшому офіційно спростувало інсинуації української сторони щодо нібито причетності російських військовослужбовців до катастрофи в небі над Україною і доводило відповідні докази слідчої групи», – йдеться в повідомленні.

Сьогодні міжнародна Спільна слідча групи (JIT), яка займається розслідуванням катастрофи MH17, заявила, що зенітно-ракетний комплекс «Бук», із якого збили пасажирський літак рейсу MH17, належав 53-й бригаді військ протиповітряної оборони Росії, базованій у місті Курськ.

Голова слідчої групи Фред Вестербек зауважив, що все ще розслідують, чи сама бригада була активно залучена до збиття літака рейсу MH17 у 2014 році.

Літак «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що виконував рейс із Амстердама в Куала-Лумпур, збили над зоною збройного конфлікту на сході України 17 липня 2014 року. Загинули 298 людей – усі, хто перебував на борту.

Наприкінці вересня 2016 року міжнародна Спільна слідча група під керівництвом прокуратури Нідерландів оголосила перші попередні офіційні підсумки розслідування. У доповіді йдеться про те, що зенітно-ракетна установка «Бук», із якої збили «Боїнг», була доставлена на територію України з Росії. Місце пуску ракети – селище Первомайське, яке перебувало під контролем бойовиків, контрольованих Росією. До числа підозрюваних, згідно з доповіддю, входять близько 100 осіб.
Супутникове фото ковою ЗРК Бук
Супутникове фото ковою ЗРК Бук

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.