Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Намничегонеизвестно». У Кремлі не в курсі, чому Денисову не пустили до політв’язнів

Імперія «Совок» 4525 переглядів

Опубліковано - 18.06.2018 21:08 | Всі новини | Версія для друку

«Намничегонеизвестно». У Кремлі не в курсі, чому Денисову не пустили до політв’язнів
«Намничегонеизвестно». У Кремлі не в курсі, чому Денисову не пустили до політв’язнів
Речник президента Росії Дмітрій Пєсков повідомив, що недопуск цього тижня українського омбудсмана в колонію до Олега Сенцова та Миколи Карпюка в Росії не означає зриву домовленостей, досягнутих між президентами Росії і України Владіміром Путіним та Петром Порошенком.

Про це Пєсков сказав під час прес-конференції 18 червня, передає проект Радіо Свобода Крим.Реалії. Він також додав, що причини, через які український омбудсман Людмила Денисова не змогла зустрітися з ув’язненим Олегом Сенцовим, йому не відомі.

«Я б так не ставив питання. Причини, за якими не змогли зустрітися, я не можу вам сформулювати, тому що це не наша компетенція. Здійснюється взаємодія російського омбудсмана Татьяни Москалькової і її української колеги Денисової, вони мають у своєму розпорядженні всю інформацію щодо того, з ким зустріч можлива, а з ким – неможлива», – заявив Пєсков.

Уповноважена Верховної ради з прав людини Людмила Денісова повідомила 18 червня, що адміністрація СІЗО в Москві не дозволила їй зустрітися із засудженим українцем Романом Сущенком. 15 червня Денісова поїхала в колонію до Олега Сенцова, але її не пустили. Згодом українського омбудсмана також не пустили до Миколи Карпюка.

Раніше в червні під час телефонної розмови президент України Петро Порошенко і президент Росії Владімір Путін домовилися, що найближчим часом омбудсмени України і Росії Денісова і Москалькова відвідають українців і росіян, ув’язнених в обох країнах. 13 червня Денісова вирушила до Росії. Вона мала намір найперше відвідати в колонії на Ямалі Олега Сенцова, який голодує з 14 травня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.